Tisztelt Faddi Lakosok!

   Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy szeptember 1-től a hét minden napján állok szíves rendelkezésükre. A rendelőben új, barátságos környezet várja Önöket.
   A körzet, a még új betegek megismerése és az adminisztrációs hiányosságok pótlása miatt az első hónapokban több időt igényel a napi rendelés, ehhez kérem türelmüket és megértésüket. A körzetben dolgozó asszisztens nők nagy tapasztalata és dr. Mosonyi Erzsébet háziorvos tanító tanácsai alapján a körzet működési színvonalának növelését, a szakszolgáltatások bővítését tervezem. Tekintettel a nagylétszámú, mozgásában korlátozott idős betegekre, kiemelten fontosnak tartom a havi rendszerességű gondozásukat, ezen hiányosságokat megpróbáljuk mielőbb a gyakorlatban is megvalósítani. Ehhez kérem a hozzátartozók, valamint ismerősök segítségét. Az asszisztens nők és a családom eddigi közreműködését mindenben köszönöm. A hétfő, szerda délutáni elérhetőség 2008. májusától valósul meg, a kisfiam óvodába kerülését követően.

dr. Dömötör Zita

Rendelési idő:

Hétfő - Szerda

9-13 óráig

Kedd - Csütörtök - Péntek

12-16 óráig

Elérhetőség:

74/447-437

Rendelés:
A rendelési idő első két órájában azon betegeket fogadjuk, akinek nincs előjegyzése (aktuális panaszok, egyéb ok esetén), ezt követően kerül sor az előjegyzett betegek (havi gyógyszer felíratás, közgyógy igénylés, OOSZI-s dokumentációk intézése, kontrollvizsgálat, stb.) időrendi sorrendben történő ellátásra.
A gyógyszeríratás is szigorúan előjegyzéssel, személyes megjelenéssel lehetséges, telefonon történő „rendelés”-t nem fogadunk el.
Vérvétel:
Minden második szerdán 7-től 9 óráig lenne vérvétel a fekvő betegeknek, és azon járóbetegeknek, akiknek a Szekszárdra beutazás problémás.

Elérhetőség:

Hétfő - Szerda

8-13 óráig

Kedd - Csütörtök - Péntek

8-16 óráig

Elérhetőség:

06-30/936-3389

Hétfőn és szerdán 13-16 óráig dr. Mosonyi Erzsébet doktornő fogadja az akut rosszulléteket, bejelentő hívásokat.

Dr. Mosonyi Erzsébet rendelési ideje:

 

délelőtt

 délután

Hétfő - Szerda

7.30 -11.30 óráig

16.30 – 17.30 -ig

Kedd - Csütörtök - Péntek

7.30-12 óráig

 -